torsdag 28 maj 2009

Vårens finaste blommor



Jag tror den 18 januari då friar vi våran tulpansdag i Sverige, stämmer det?
Så vackert när det växer tulpaner i våran trädgård på sommarstället under denna säsong.

söndag 24 maj 2009

Vänner i naturen...



3 x vackra porträtt med skog
som vi fotade

På Norra Berget

Fiskedag...


Våran Gistvallen
(Kallade platsen från början som fiskarnas stad,
det blev liksom fel ord visste jag inte vad den kallades då men nu har jag fått in rätt ord)


Efter Tommy's citat
Om Gistvallen
Där rensar man fisk, lagar nät, hänger näten på tork samt förvarar fiskeredskapen


En dimma morgon samlades släkten vid havet hjälpa med all strömmingar , varav 3 lådor med nät togs upp och alla som kom hjälpte till så vänligt att rensa nätet och det var en trevlig dag för dem... speciellt släkten ja... medan jag varit själv på borta i stan. Hann med ta några bilder på morgonen med dem innan jag for in till stan. Fler bilder finns på mina foton här.

måndag 18 maj 2009

Uppdatering...



Har haft ett litet paus från all scrappande i några dagar nu.

Nu man tänker på ljuva sommar, något jag ser framemot mest är min resa till Europa/Frankrike. Det är dít jag längtar mest att besöka den franska alperna!

Jag kommer åka till staden, Grenoble är den största staden Dauphiné. Den ligger i departementet Isère i franska Alperna. Staden är omgiven av berg: i norr de Chartreuse, väster om Vercors och öster de Belledonne rad.

Befolkningen i Grenoble området är stort: 560 222 personer 2008 (155 000 människor i inner-stad). Med sina 50'000 studenter (10% av utländska studenter) och den naturvetenskapliga fakulteten är mycket berömd.

Detta var ett litet uppdatering jag vill dela med er denna gång.

söndag 17 maj 2009

Äntligen har den...

kommit till mig och den är min nu :)

Väska Navigator black
Med en både funktionell och snygg look är Navigatorn en toppsäljande rullväska i medium storlek. Den har rymlig interiör med flyttbara avdelare. Många ytterfickor och genomskinliga fickor interiört för lättare kunna se sina produkter. Storlek 44x39x25 cm. :)

fredag 1 maj 2009

Åkersviksand



Pappa/father


Efter middagen tog jag och paps en cykeltur och vandra till Åkersviksand, och tittade på det vackra havs utsikt. Självklart man blev det lite kort på mig trots ser lite sjuk ut. Ändå mot kvällen känns det bättre nu med förkyldningen. Skönt att vara nästan frisk trots varit ute och har fått att spendera med foto i det soliga väder hela dagen. Imorgon bär det till stan för ett möte, och så jag kommer inte hinna fota mycket som idag.

Det finns en värld därute





Trots förkyldningen var på gång hos mig ändå begav jag mig ut för upptäcka tussilagos, fåglarnas och fjärilars värld idag i området Hamnboan.