torsdag 24 juni 2010

Härlig båttur



Varit på en härlig båttur i denna torsdagkväll med pappa, morbror och kusin (som är med i den första bilden längst upp) Ville gärna ladda ner fler foton från midsommarhelgen men det tar evigheter få upp dem så jag får dela upp då och då. Mer kommer imorgon....

söndag 20 juni 2010

En trevlig dag med vänner...

Dagens bästa bild.

Gräslökarna

Den sista bilden ser det verkligen som Rådjurs porträtt
fast det kommer från en träd.

Ny vecka... nytt liv?

Foto: Hannadi El Assir.
På måndag är det vips igen, då börjar jag rättare sagt på provanställning, 6 månader HELTID. Det känns verkligen bra att kunna börja jobba igen heltid efter ca 2 år av arbetslöshet. Frågan om det är nytt liv? Kanske det, det är nytt yrke efter ha jobbat tidigare inom vården/amdminstratör, m.m). Nu som Lokalvårdare. Detta har jag lärt mycket nu på sistone och fått kompents och kommer att utföra mer uppgifter längre fram. Sedan efter 6 månader får jag se om det blir en fortsättning. Kommer att göra mitt bästa!

I'm happy.
I smile.
I live.

lördag 19 juni 2010

Sommaren är här...









Tyvärr íkväll tog det verkligen tid att ladda upp bilderna pga mobile usb. Här är några olika blommor/träd som jag har tagit närbilder på under de senaste veckor. Tycker det är ljuvigt under sommaren med dessa blommor.

längtar tills imorgon då kommer några vänner på besök...

Kungligt bröllop!

Det har varit en spännande dag! Man har sett en kungligt bröllop på TV. Jag tycker det är verkligen underbar att se svenska Kronprinsessan Victoria och prins Daniel sagt JA till varandra! Brudklänningen var helt oerhört stilfull som ni ser på bilden när Victoria och Daniel lämnar altaret på Storkyrkan i Stockholm.

Snart kommer det med nya bilder som taget på de senaste dagarna. Haft mycket att göra på sistone, därför jag inte hunnit blogga, så sorry folks! Jag återkommer med även lite extra nyhet med.

skönt att det är helg nu, på måndag är det vips igen...