lördag 25 september 2010

Charles Worthington ♥

För ett tag sen hittade jag unik schamppo och balsam på Stormarknad MAXI, dessa blev den bästa hårvård produkt som jag har hittat! Älskar den stilen och ställa den i badrummet.
När jag skulle återigen vilja köpa nya CW shamppo/balsam då visade det att Maxi hade INTE den varan kvar :( dock sökte hela hyllan pga de har möblerat om där. Då det blev stor letande bland hos Åhlens, H&M, m.m men jag hittar inte dessa nu på någon affär nu... Kollade precis på internet om den produkt som säljs i England just nu men det var ny design på den och verkar som Sverige har tagit tillbaka den gamla och skulle invänta nya ska komma in? Eller kanske inte? Det vore synd för den gamla designen (bilden ovanpå texten) gillade jag mer att ha i badrummet.. men det spelar ingen roll. Kanske någon av er har tips om var jag hittar dessa hårvård om ni ser den någonstans!?


Älskar
Charles Worthington Results Full Volume Scamppo & Conditioner....

söndag 19 september 2010

Höstpremiär!

Allt för sommar, sol och varma vindar men jag gillar mest hösten och välkomnar den mer än gärna! Man börjar använda stickad kofta, sockar, ljus samt frisk luft som ruskar om en när man är ute på höstpromenader.

Älskar de vackra färgerna som hösten erbjuder och så har man en skön anledning att skylla på, om man vill stanna inne och mysa med en kopp te på kvällarna...



Carpe diem!

måndag 6 september 2010

Livet...

Man ska vara tacksamma över det man har, familjen, livet, vänner och jobbet!