söndag 21 mars 2010

Återigen...


...för liten uppdatering innan jag beger ut till en av världens varmaste ställe! Tyvärr då du ser så det blev inga nya foton just nu som jag brukar alltid fota till bloggen. Men idag bjuder på en gammal bild på en guld glad gubbe med staty som jag tog för 2 år sedan i Thailand, den kortet minns jag. Bilden den har alltid gjort mig glad när jag ser en glad gubbe :-). Sen jag vill tala om att jag kommer tillbaka vid senare tillfällie med nya foton igen. Må så gott på er alla bloggläsare. Carpe Diem!

3D med Alice in....

Pictures from: freshwap.com

Jag ser att jag har inte bloggat en riktigt bra tag nu. Men återigen för denna korta inlägg vill jag berätta om "Alice i Underlandet", som visas nu på bio. Alice i Underlandet (eng. Alice's Adventures in Wonderland) är en barnbok av den brittiske författaren Lewis Carroll publicerad 1865. Boken handlar om den lilla flickan Alices äventyr i en värld som strider mot all logik. Den är Lewis Carrolls mest kända bok som har blivit film. Jag minns när jag var yngre då läste jag boken om Alice i Underlandet. Såg den förra helgen i Stockholm. Filmen var bra, och det var bara för häftigt att se på 3D också. Kan vekligen rekommendera er att se med 3D!
Drygt 900 personer såg med 3D med Alice i Underlandet
tillsammans och bar den här 3D glasögonen på en biosalong i Stockholm.

torsdag 11 mars 2010

Släcker du?

Var med och släck ljuset en timme för klimatet klockan 20.30 lördagen den 27 mars 2010. Earth Hour går ut på att alla som vill bidra i kampen mot klimatförändringen, släcker alla sina lampor under en timme som en symbolisk handling, och som en signal till makthavare att ta klimatförändringen på allvar. Manifestationen har sina rötter i Sidney, Australien och nådde förra året fler än 4 000 städer och byar runt om i världen...

lördag 6 mars 2010

New season

Längtar efter våren... ps. bilden taget förra året

Ny säsong igen och tänk att tiden går bara...

Jag vet, jag har varit borta ett tag från bloggen och jag är ledsen för det. Förra veckan hade jag fullt upp med arbete på praktiken, samt MDF har haft sin årsmöte förra lördagen, då där jag satt som valberedning då och sedan det har blivit flera pass på vikariat arbete på kvällar och även nattpass som jag måste ta mer nu... men känner mig nöjd och tillfreds efter en tuff period. Men snart är jag tillbaka på rätt spår och fotobloggar igen, förhoppningvis till veckan men det blir som bloggtorka emellan när jag inte hinner blogga ibland. Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg och vecka!

Carpe Diem!