söndag 22 februari 2009

Skidtur i helgen

Nu har jag äntligen varit på ett par skidtur i helgen, det var minus 6 grader i lördags så jag och mamma åkte skidor på sjön, Hamntjärnen. Det var inte precis topp väder , lite sol i skuggan iallafall men skönt att komma ut ändå. Varit också till stranden där är täckt av Is-hav och berg och jag tog lite kort också. Sedan under söndagen eftermiddag, då det var minus -1 grader med lite regn på uppehåll och åkte jag ut till Timrå E-on Arena, med familjen och träffade farbror Håkan och faster Sonia, som var med. Håkan och min pappa, Kenth åkte fortare som vanligt med sina skidor medan jag åkte ensam lugn och ro, och möte upp Sonia och min mamma, Kerstin som tog en promenad runt medan vi var ute på skidspåret.

torsdag 19 februari 2009

En underbar morgon

Det var en underbar morgon, då jag gick en annan väg som var lite längre väg till jobbet imorse, eftersom jag gick ut lite tidigare för att njuta av soluppgången naturligvis, då det var riktigt vackert härifrån mitt område där jag bor. Efter Ulrikas bilder på skidtur, blev jag riktigt sugen ta mig ut och åka skidor i helgen om det är fin väder, hoppas då är det perfekt med ny kamera! :)

fredag 13 februari 2009

Perfect Picture

En LO med romantiskt färg och blomster, på tanke det är Alla hjärtans dag imorgon! :) Vill passa på att gärna också önska er en riktigt Allas Hjärtans dag den 14/2! Kram

tisdag 10 februari 2009

Vår stad


Några nya kort hittar du här från imorse när solen gick upp. Stod vid jobbet då när jag tog dessa bilder. Visst det är vackert med soluppgången?!

söndag 8 februari 2009

Snökaos i Sundsvall

Det har snöat oavbrutet i Sundsvall sedan i går. Snön fyller gatorna och måndag morgon får Sundsvallsborna räkna med oplogade gator i centrala stan. I helgen har det bara snöat och snöat 20 cm till, och det har varit riktigt snökaos här.
De uppmanar oss att ta skidor eller spark är bästa sättet att ta sig till centrala Sundsvall i morgon måndag! Som tur jag går till fots till jobbet varje dag. Så har vädert inte varit i topp att fota något nytt i helgen. Jag har nog nästan fått nog av snö. Längtar verkligen till våren, och lite värme! Men vintern kan gärna vänta ett tag tills det är dags med våren.

Snart är det en ny arbetsvecka igen, det är något jag ser framemot och jag trivs på nya jobbet, och det är kul, för jag får jobba med adm. uppgifter och samt som webbnisse! ;) Hoppas på att vädert håller sig på ett tag nu och när det är speciellt vackert med sol och vitt där ute. ¨Såg att det blir fin väder först på tisdag, hoppas det blir så. Nu ska jag koppla av framför teven, och mysa lite.

Nu vill jag visa några bilder från förra helgen. Det blev ett par kort på ekorre. Fast det var svårt för fota den var rätt vild och sprang runt träden hela tiden. Och fler foton kan du hitta på min fotoalbum på Photostream här !



fredag 6 februari 2009

Vardagsrummet

Här är en del av vardagsrummet från min nygamla boende


Dessa är söta fåtöljerna som jag har blivit tokiga i :)

måndag 2 februari 2009

Blev utmanad av…

Helen

UTMANING
- Gå in i mappen mina bilder (evt Bilder för de med OS X eller din egen personliga bildmapp)
- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade!


Den där sjätte kortet på den sjätte mappen, när den dagen jag tände ett ljus för lilla Engla Höglund som blev mördad, och ett meddelande som hade spridit sig över landet fick ett stort genomslag på måndagskvällen den 14 april, 2008.

Ja, nu utmanar jag er:
Ulrika, Petra, Sussie83, Sol Jenny , Molle79 och Mia/Tommy.