söndag 16 maj 2010

Kampen fortsätter...

"Prostatacancer ska besegras!"

Min kusin har skrivit den här krönika om hennes avliden far. Han var min morbror som dog förra året efter prostatacancer. Hon skriver bra och sann historia. Hennes far inspirerade oss alla att ta vara på livet.

"Med pappa som inspiration har jag beslutat att hans bortgång inte är slutet på hans kamp, utan början på segern mot prostatacancer!"

Klicka och läs på: Kampen fortsätter - Cancerfonden

2 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår hur det kändes.. Liknande hände det med min morfar för några år sedan. Och vi har använt till pro. cancer fond i kamp o.s.v. Hoppningvist ska det gå bra! kram patrick

Zu-Yon Han sa...

Hej!

Vi på Cancerfonden vill tacka för att du uppmärksammat Mustaschkampen i din blogg. Det är oerhört viktigt att fler börjar tala om prostatacancer, som är Sveriges vanligaste cancerform. Genom att uppmärksamma detta bidrar fler människor till kampen mot prostatacancer. En man i timmen drabbas!

Som du säkert redan känner till avslutades årets Mustaschkamp i fredags. 2010 års Mustaschmästare är Kennet Andersson med fantastiska 252 786 kr i sin insamling, och i söndags sändes sista programmet av Ystad-Haparanda.

Tävlingen är alltså avslutad, men det går att ge bidrag två veckor in i juni.

Vi skulle gärna vilja ha kontaktuppgifter (mejladress) till dig. Hör av dig till zu-yon.han@cancerfonden.se.

Återigen tack och glöm inte att Mustaschkampen är igång igen maj 2011!

Vänligen,
Zu-Yon Han