lördag 14 mars 2009

Spökstad?

Idag vart jag till stan och där JC butiken haft 50-75% rea där på grund av konkursen. Igår var jag på Fanny Mode och köpte ett par VILA vårjackor + en skjorta för också det är en vårkänsla på köpet. Där de har de satt på konkursen till 3o % rabatt. De är en av de fyra konkurser denna vecka var Fanny Mode (i centralen och Birsta), Zizzi (Birsta), Pahsion (Birsta) och JC (i centralen). Man börjar undra det är verkligen dålig tid för vissa butikerna som har fått konkurs. Det har varit en dålig tid nu för oss alla. Det vet vi varför att så det har göra med arbetslösheten som har ökat i Västernorrland, och så många påverkas av eknomiska skäl så de utgifter måste betalas via hemmet, hyra, el/värme- räkningar, och många andra viktiga betalning numera de flesta har inte råd att köpa kläder eller varor idag. Det är tanken som räknas och det kommer alltid påverka oss. Det känns som Sundsvall blir en spökstad. Förhoppningvis ett liv i stan kommer tillbaka i framtiden, när det gäller att minska arbetslösheten då när det blir en bättre tid och det borde kunna ha råd att köpa kläder och varor så butikerna kan klara sig bra. Men nu är det inte så enkelt ibland. Vi får se vad som händer...

Hörde nyheten om att Lofotingar Ulrika, och Saga kommer till Sundsvall i helgen, och de ska visst stanna ett par veckor här. Välkommen hit om ni läser denna blogg! Hoppas vi ses snart här omkring.

Nu återser det att försöka göra ett scrappbooknings uppgift lite senare när det är lugnt med tandvärken som har börjat bli värre, värre, och det gör jätteont att äta nu :( .Förhoppningvis få en tid hos tandläkaren tidigast på måndag så jag slipper gå runt med tandvärk i fortsättningen. Hoppas iallafall det blir bra igen.

Ciao!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är alltid trist när affärer går i KK speciellt de som man brukar besöka. Det är alltid kul med lite nya kläder speciellt när man har fått vårkänslor. Funderar på att kika in på HM någon dag och kolla efter nya koftor i ljusare färg. Skulle behöva lite av såna kläder, är less på mörka färger.

Kram